ööh?

heeej bloggen..och läsare kanske oxå för den delen..inte riktigt min grej och blogga såhär men haha de skiter man väl i :D

eh idag träffade jag marre lite på morgonen i skolan  hihi..najjs :D
sen började vi med någon lekition , :) sen dans på jumpan ahahhaha våran suger såå jävla håårt ahhahaha och den ska vi visa upp för hela klassen på fredag ..:)
sen hade jag iaf utvecklingsamtal efter skolan..huhu..
sen när jag kom hem så sov jag i 3 timmar bara :) , och nu sitter jag och chillar sönder datan :) kungde ;D
okej men ahha vet inte vad jag ska skriva skriver mer imorn hihi . sked  puss / jossan ;)

The notebook!

om du har film brist som jag har haft en tid.. så har jag hittat och sett en jätte bra kärlek/drama film :), jag rekomenderar den hårt! den är jätte bra... jag börja gråta lite men men... Filmen är från 2004!


Om Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta:

Filmen följer ett ungt par som möts som tonåringar och återförenas efter andra världskriget. Deras historia berättas för en kvinna på ett ålderdomshem av en gammal man som besöker henne regelbundet för att läsa historien ur en anteckningsbok.

oxox Marjorie!

Första tipset på bloggen! ;)

Vill du ha större ögon? det kan du lätt fixa om du har en vit kajal eller eyeliner ;) med svart eyeliner/kajal blir ögat mindre. Jag själv har rätt så lagom normala ögon men jag tycker det är fint med stora ögon så jag sminkar mig med vit kajal så ser dom skit bra ut :) ofc kan du ha mascara och allt annat smink bara inte svart penna :)! enjoy!


kraam! Marjorie! <3

Nämen HALLÅÅ ;D

jag har äntligen fixat min egna blogg, nu ska jag börja med min och Jossans :)
det va länge sen vi skrev in nått och idag vill jag dra in lite modee ;D

Vad tycker du om Mileys outfit?


pusspuss Marjorie Diaz <3

bloggen är inte klar!

Jag håller på att fixa bloggen lite och den är inte klar än, jag håller på att fixa en till blogg så jag har inte mkt tid.. men den här bloggen kommer snart bli klar :)
pussouss! Marre!

hihi.:D

hihi är lite busig och lägger in ett litet inlägg , har inget bättre för mej såå vrf inte lxm? ;)

Idag vaknade jag 2 haha , Matilda och Vickan sov här :) sen typ vet jag inte vad vi gjorde hah , sen typ vid 5 åkte dom , sen har jag bara haft en allmänt lugn dag :) skön de med ibland :) hihi..

nu ska jag typ göra nåt sen sova , hoppas verkligen att min mobil kommer imorn :) hihi iphone 4 ;D (YA) annars blir jag Något arg :)

Fredag ska jag typ åka och bada tror jag hihi :) och lördag klippa mej wwihii äntligen färga blondare ;D så så ser väl ungefär min helg ut :) shiiiet va skön-t med lov måste jag bara tillägga ;) puss Jossan!

helluuu

Hejsan..

Skriver som marre jag :) , det här är bloggaren josephine (jossan) ;) , har precis lagt ner min egen blogg men ska förhoppningsvis göra en ny och bättre snart när jag orkar (Y) så ni får adressen till den senare ;) Puss

första inlägget :)

hallå där :), har nyss fixat lite med blogg :) jag är bloggaren Marjorie vill du checka in på min blogg klicka här Jossan kommer säker göra ett inlägg senare :) Bloggen är inte klar än. :P
kraam!

RSS 2.0